Toyota Craiova – Peste 15 de ani de experienta

Toyota Craiova

Slide Rabla Toyota Craiova PROGRAMUL RABLA
2021

Programul RABLA 2021

Inscrie-te alaturi de Toyota Craiova in programul Rabla 2021 si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a-ti prezenta o oferta personalizata.
Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si alege modelul dorit.
Un reprezentant Toyota Craiova - Top Serv Motors te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta toate detaliile solicitarii tale!

Optional

Va solicitam consimtamantul pentru comunicari de marketing si sondaje de marketing in baza Declaratiei de Confidentialitate pe care o puteti citi aici.

Puteti alege categoriile de comunicari pe care vi le putem transmite prin selectarea uneia sau mai multora dintre optiunile de mai jos. Dupa completare vei primi, in functie de alegerea ta, fie un email cu un link pe care te rugam sa il accesezi fie un sms la care te rugam sa raspunzi cu DA pentru a valida inregistrarea acordului.
Procedand astfel, va acordati consimtamantul catre Toyota/Lexus, adica Retailerul/Reparatorul Autorizat selectat de dumneavoastra, cel mai apropiat de dumneavoastra in baza codului dumneavoastra postal sau pe care l-ati contactat ultima data, Toyota Romania SRL, Toyota Motor Europe NV/SA pentru a va transmite comunicarile selectate si, in cadrul acestor categorii de comunicari selectate, pentru prelucrarea si partajarea datelor dumneavoastra personale in conformitate cu aceasta Declaratie de Confidentialitate. Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate numai in scopul fiecareia dintre categoriile de comunicari pe care le-ati selectat. Va rugam sa retineti ca va vom trimite cateva sondaje de monitorizare non-comerciale de rutina (la care, desigur, ramaneti liber sa raspundeti sau nu). Consimtamantul pe care il solicitam aici pentru categoria "sondaje" de mai jos se refera in mod specific la sondaje de cercetare de marketing si sondaje cu continut de marketing, reclama sau promotional.

Vrem sa va asiguram ca, dupa ce v-ati dat consimtamantul, doar un numar limitat de entitati Toyota (asa cum este descris mai sus) va vor trimite comunicari de marketing sau invitatii de participare la sondaje de marketing, dupa cum ati ales dumneavoastra. Consimtamantul exprimat de dumneavoastra nu va fi folosit pentru a va trimite spamuri sau a va coplesi in orice fel cu comunicarile.

Aveti dreptul sa va retrageti consimtamantul pentru una sau mai multe dintre categoriile de comunicari selectate mai jos in orice moment adresand electronic o cerere la relatii.clienti@toyota.ro sau telefonic la numarul 021 2000 400, precum si aici.
In vederea transmiterii catre mine a informarilor privind data urmatoarei revizii si a ITP-ului
In vederea transmiterii catre mine a ofertelor despre modele de masini, piese de schimb, accesorii sau alte produse sau servicii
In vederea participarii mele la sondaje de cercetare de marketing si sondaje cu continut de marketing, reclama sau promotional
In vederea invitarii mele la evenimente legate de produsele si serviciile oferite de catre Toyota
Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Toyota1 in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Toyota si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Toyota (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale.

Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la relatii.clienti@toyota.ro sau telefonic la numarul 021 2000 400, precum si aici. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor.

Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale.

Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil.

1Toyota inseamna TOYOTA ROMANIA SRL, impreuna cu dealerii sai autorizati, Toyota Motor Europe, Toyota Financial Services, Toyota Insurance Management.


*Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2021, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2021 si a acceptarii retailerului autorizat Toyota ca producator validat in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului / ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 4.82 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Avantajul maxim se poate obtine in cazul alegerii unei versiuni Hybrid care se califica pentru ambele ecobonusuri, insa nu in cazul alegerii unei versiuni Plug-in Hybrid. Mai multe detalii despre oferta in showroom.
** Oferta pentru vanzarea vehiculelor prin PSIPAN, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru mediu, in limita stocului disponibil, pentru Prius Plug-in Hybrid. Pretul este obtinut prin aplicarea discountului recomandat, a ecotichetului disponibil prin programul Rabla Plus in vigoare si a primei de casare disponibile prin programul Rabla, acestea din urma fiind aplicabile sub rezerva si numai in cazul reinitierii, in anul 2020, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla”). Oferta este valabila sub conditia indeplinirii de catre client a tuturor cerintelor impuse de Ghidul PSIPAN 2020 si sub rezerva acceptarii retailerului autorizat Toyota ca producator validat in program . Oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil, ecotichetul Rabla Plus si prima de casare Rabla fiind calculate in Euro (1 Euro = 4.82 Lei), si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Mai multe detalii despre oferta in showroom.