Toyota Craiova – Peste 15 de ani de experienta

Toyota Craiova

Slide Oferte service

Oferte service

CE ESTE PROGRAMUL DE LOIALITATE TOYOTA?

Pe scurt, Programul de Loialitate Toyota consta in oferirea posibilitatii unui client, posesor al unui model Toyota, sa beneficieze de un discount in functie de vechimea masinii, la piesele originale** oferite prin intermediul unitatilor de service autorizate Toyota.

Valoarea discountului se calculeaza exclusiv din valoarea pieselor originale Toyota** facturate catre client, inclusiv TVA, iar vechimea masinii se calculeaza incepand cu data de livrare a acesteia.

Pentru inscrierea in Programul de Loialitate Toyota este necesara completarea si semnarea formularului de inscriere pe care il gasiti la oricare reprezentanta Toyota sau in zona dedicata regulamentului Programului de loialitate.

Care sunt beneficiile?

Beneficiile Programului de loialitate se acorda in functie de vechimea masinii tale, astfel:

clientii cu masini cu o vechime* de 6 ani (60-72 luni) vor beneficia de un discount de 8% din valoarea pieselor originale** aferente lucrarilor efectuate in service.
clientii cu masini cu vechime* intre 7 si 10 ani (72-120 luni) vor beneficia de un discount de 12% din valoarea pieselor originale** aferente lucrarilor efectuate in service.
clientii cu masini cu vechime* mai mare de 10 ani (>120 luni) vor beneficia de un discount de 20% din valoarea pieselor originale** aferente lucrarilor efectuate in service.

In plus, poti profita de programul de loialitate Toyota, la prezentarea cardului de loialitate Toyota. Afla mai multe aici.